Nyt vietetään Pre Helsinki -viikkoa. Viiteen päivään mahtuu paljon eri tapahtumia, juhlia, näyttelyitä ja myös oma kauppa, joissa pääsevät esille maamme kiinnostavimmat suunnittelijat.

Koko viikon ohjelma löytyy Pre Helsingin omilta sivuilta. Tässä muutama poiminta.

 

Relætion Studies

Alisa Närvänen ja Elina Peltonen ovat tehneet yhdessä vaatemallistoa ensæmble-nimen alla vuodesta 2011. Nyt Oksasenkatu 11:ssa on esillä kaksikon ensimmäinen taidenäyttely, jossa yhdistyy kuvanveisto, installaatio ja valokuva.

20.–31.5.
avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 14-18
Galleria Oksasenkatu, Oksasenkatu 11, 00100 Helsinki


Pre Helsinki fashion party and presentation

Torstaina 21.5.
klo 19-21
liput 15 € Pre Helsinki Shopista, Uudenmankatu 4-6, sisäpiha tai ovelta
Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, Helsinki

Yksi viikon kohokohdista ovat juhlat Designmuseolla, jossa suunnittelijat esittelevät mallistojaan installaation, taiteen ja tanssin kautta. Mukana ovat ensæmble, Lepokorpi, Satu Maaranen, Sasu Kauppi, Elina Määttänen ja Laura Juslin.


Näytös2015

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun lahjakkaiden opiskelijoiden vaatemallistot esitellään muotinäytöksessä perjantaina 22.5. Suvilahdessa. Koulun ympärille on pikkuhiljaa syntynyt jännittävää kuhinaa. Opiskelijoita on huomioitu kiitettävästi muun muassa ranskalaisen Hyères-suunnittelukilpailun taholta. Kannattaa nähdä itse, mistä hype on syntynyt!

Perjantai 22.5.
klo 21 alkaen
liput 10 € Diesel Storesta, Mannerheimintie 2, Helsinki
Suvilahti, Kaasutehtaankatu 1, Helsinki


SSAW Party

SSAW on kaksi kerta vuodessa ilmestyvä muoti- ja kulttuurijulkaisu, joka tuo esiin sekä suomalaisia että kansainvälisiä kykyjä. Julkkaribileitä juhlitaan jälleen näyttävästi Kaikussa, jossa menossa mukanava ovat hämmentävän häikäisevä La Persé -kollektiivi ja brittiläinen Kindness.

Perjantai 22.5.
klo 22 alkaen
Kaiku, Kaikukatu 6, Helsinki


 

Kuva: ensæmble: Relætion Studies

Kommentoi

*

*