”Venuksen ja Neptunuksen sekstiili lataa tähän viikkoon harmonista tunnelmaa ja edistää kaikenlaisia ihmissuhteita ystävyydestä rakkauteen. Sinun tehtäväsi on hakeutua sinua aidosti kiinnostavien ihmisten seuraan.”
Astrosää tiistaille 24.3.2015, astro.fi

 

Koska tähtien kuunteleminen on aina suositeltavaa:

ti-ke: Friendship

Kristoffer Ala-Ketola, Artor Jesus Inkerö ja Reija Meriläinen, ystävykset, ovat valinneet kukin toisiltaan yhden teoksen ja tehneet siitä uuden version. Teokset ovat esillä nyt, ennen kuin kolmikko alkaa editoimaan ystävyyttään koetellutta tosi-tv-materiaalia.

Vapaan taiteen tila, Vilhovuorentie 16
Avajaiset ti klo 19, auki ke 14-19

to-ti: Mä haluan sut

Mikä sytyttää kuraattorin? Saara Hannus haluaa ”haluta juuri sitä mitä mulle halutaan antaa”. Halun kohteena & trophy wife’ina ovat Jesse Darling, Mira Kautto, Anni Puolakka, Jaana Ristola ja Emmi Venna.

Exhibition Laboratory Project Room (ex-FAFA), Lönnrotinkatu 35
Avajaiset to klo 17-20, auki ti-su 11-18

la: Avaruus- ja seksimatka, Kiertoradalla

Kuvajournalistien 11-kollektiivin, kotimaisen journalismin pelastajan Long Playn ja tiedekeskus Heurekan yhteisponnistus Avaruus- ja seksimatkan toisessa osassa ollaan kiertoradalla. Yleisö pääsee esittämään kysymyksiä avaruuden ja seksin asiantuntijoille. Vastauksia antavat muun muassa Suosikki-dear Eki ja kosmologi Syksy Räsänen. Elämän kahta suurta mysteeriä voi keskustelun jälkeen pohtia tanssilattialla.

Kulttuuriareena Gloria, Pieni Roobertinkatu 12
la 18-03, ohjelma alkaa 19.30

Kommentoi

*

*